Om Kreakassen

VILKÅR OG BETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet Kreakassen.dk, de abonnementer der tilbydes på KreaKassen.dk, de produkter der leveres i henhold til abonnementer og øvrige produkter der tilbydes på websitet. Ved køb af ydelser på Kreakassen.dk.dk, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem.


OPLYSNINGER OM OS


Kreakassen.dk
Madvigs Alle 10, st.th.
1829 Frederiksberg C
E-mail: info@Kreakassen.dk
Telefon: 31536620 

CVR: 39393964

PRODUKTET

Kreakassen.dk er en abonnementsløsning, hvor man hver måned får tilsendt en Kreakasse med to forskellige projekter, samt materialer og inspirationsmateriale hertil. Eftersom der kommer en ny Kreakasse hver måned, vil kassen ikke indeholde basale produkter som fx. saks, lim og pensler. Hvis ikke I har ovenstående, kan I købe en Basiskasse lige her Endvidere får I hver måned adgang til gratis downloads af fine illustrationer til farvelæg samt små tegneopgaver, der sætter fantasien i gang. Kreakassen fås i to forskellige størrelser, afhængig af jeres behov.


PRISER
Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Kreakassen.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusiv moms. Prisen for et abonnement består af den valgte abonnementspris ved tilmeldning. De priser, der er gældende for dit abonnement, fremgår i den mail du modtager ved bestilling. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.


BETALING

Ved indgåelse af dit Kreakassen abonnement accepterer du at betale den månedlige abonnementspris af din ønskede Kreakasse størrelse, indtil abonnementet opsiges. Ved køb giver du automatisk Kreakassen.dk lov til løbende, at trække abonnementsbeløbet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse. Abonnementsbeløbet trækkes automatisk fra dit betalingskort umiddelbart efter afsendelse den første hverdag i måneden. Hvis et Kreakasse produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere den månedlige pakke. Der vil i så fald ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

LEVERING

Vi sender Kreakasser ud med Bring i løbet af den første uge i hver måned, når de er pakket færdigt hos vores leverandør & pakkepartner. Leveringstiden er derefter ca. 1- 4 hverdage. 

OBS: Bestiller du efter d.20. i måneden, er det den næste måneds kasse, du vil starte med at få.

OPSIGELSE

For at opsige dit abonnement hos Kreakassen, bedes du logge ind på din medlemsside, hvor du kan opsige. Opsigelse kan ske når som helst, dog kan vi ikke annullere eller refundere allerede afsendte Kreakasser. Opsiger du dit abonnement efter d. 20. i måneden, træder opsigelsen dog først i kraft fra den efterfølgende måned. 


RETURNERING

Du kan som kunde ved Kreakassen.dk sende varen retur indenfor 14 dage efter modtagelse af din Kreakasse. Kassen skal returneres i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som kunde, der dækker fragten, hvis du ønsker at returnere kassen. Du er ansvarlig for kassen, indtil den er kommet retur til Kreakassen.dk. Vi anbefaler derfor, at du sender kassen retur som pakke, da den er dækket af post Danmarks forsikring. Vi tilbagebetaler beløbet for kassen, når vi har modtaget den i ubrugt og ubeskadiget stand. Hvis kassen ved modtagelse vurderes af Kreakassen.dk til at varen er brugt eller beskadiget, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er Kreakassen.dk, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har. Returneringsadressen er: Kreakassen.dk, Madvigs Alle 10, st.th, 1829 Frederiksberg C. HUSK at skrive dit navn og adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette.

IKKE AFHENTET VARE

Hvis en vare ikke afhentes i den pågældende pakkeshop, kan denne erhverves igen, såfremt kunden selv afhenter varen hos Kreakassen.dk eller betaler for at få den tilsendt endnu engang. Dette vil typisk koste 50 kr. og kan indbetales forud for fremsendelse via Mobile Pay på 76761.

REKLAMATION

Kreakassen.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Hvis et Kreakasse produkt er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage og få information om, hvordan du returnerer Kreakasse produktet. Når du køber et Kreakasse produkt har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet kan returneres til: Kreakassen.dk Madvigs Alle 10, st.th, 1829 Frederiksberg C. HUSK at skrive dit navn, adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret kassen.

RETTIGHEDER

Kreakassen.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Kreakassen.dk og alle materialer lagt ud på Kreakassen.dk samt dennes Facebook og Instragram. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Kreakassen.dk, eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

TILFØJELSER OG ÆNDRINGER Kreakassen.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Stripe. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

NYHEDSBREVE

Kreakassen.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, der er medlem, når der sker ting vi vurderer, kan være interessante for dig og dit barn.