Kreakassen Solo 2018/2019

Dette medlemskab er til dig, der gerne vil have kreative og kunstneriske stunder med et barn hver måned

Kreakassen Duo 2018/2019

Dette medlemskab er til dig, der gerne vil have kreative og kunstneriske stunder med to børn hver måned

Kreakasse Solo Gaven 2018/2019

Læs mere om Kreakasse Solo Gaven til et barn her!

Kreakasse Duo Gaven 2018/2019

Læs mere om Kreakasse Duo Gaven til to heldige børn her!

Kreakassen Digital

Med dette nye digitale abonnement, der kun koster 99 kroner om måneden, får du hver måned tilsendt en e-bog med 2 vejledninger fra månedens Kreakasse samt en god håndfuld smukke illustrationer til farvelægning og kreative tegneopgaver - lige til at printe og gå igang med. Det kræver dog, at du selv har nogle materialer liggende eller har mod på at smutte i den nærmeste hobbyforretning inden I skal være kreative. Abonnementet er særlig velegnet, hvis du i en periode gerne vil skrue lidt ned for abonnementet eller bare står og mangler inspiration til spændende og lærerige projekter. Du kan altid gå tilbage til et almindeligt Kreakasse-abonnement igen, hvis du skal bruge flere materialer.

Det får du med dit Kreakasse medlemskab: 

- En Kreakasse tilsendt hver måned med 2 kreative & kunstneriske aktiviteter inkl. materialer* og inspirationsark til to aldersgrupper: 3-6 år og 7-10 år (Alle Kreakasser kommer med inspirationsark til BEGGE aldersgrupper). 

- 100% kontrol over dit medlemskab - dvs. ingen bindinger - du kan altid skippe en Kreakasse, hvis I vil holde pause.

- Fine nye illustrationer og stimulerende tegneopgaver til gratis download hver eneste måned. 


BEMÆRK: KREAKASSEN UDSENDES I 1. UGE AF HVER MÅNED

Savner du mere kreativitet, nærvær & fordybelse i familien?  

- så er et medlemskab af Kreakassen måske en del af løsningen! 

Vores medlemmer er typisk travle børnefamilier, der ønsker at flette mere kunst & kreativitet ind i hverdagen. Med Kreakassen behøver du ikke at tænke på at finde på idéer eller at købe kreamaterialer. Kreakassen har gjort arbejdet for dig og hjælper dig og din familie med at gøre kunst & kreativitet til en del af jeres hverdag sammen. Vi sørger for udfordrende projekter samt de små, mindre opgaver, der passer perfekt til ulvetimen eller til når tiden er knap.