Hyppigst stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på en række af de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på info@kreakassen.dk eller kontakte os på tlf. 31536620

Kreakassen

Hvad er Kreakassen? 

Kreakassen er en månedlig levering af kreative projekter (idéer, materialer og vejledninger), webshop og community i ét. Kreakassen er en kasse bestående af 4 kreative projekter inklusiv vejledninger og enkle materialer, der udkommer hver måned året rundt og tager udgangspunkt i en families liv og årets gang. Det vil sige, at Kreakassen er tilpasset årstider og højtider og samler alle de gode kreative projekter - nye som gamle - som du og dit barn gerne vil have tid til at lave. Kreakassen leverer det hele: ideérne, materialerne og vejledningerne, således at I kan gå udenom de besværlige forberedelser og hoppe direkte til det gode nærvær.


Hvad indeholder en Kreakasse? 

Godt spørgsmål! En Kreakasse indeholder 4 nøje udvalgte projekter med dertilhørende vejledninger og materialer. Den første måned modtager du en vilkårlig Kreakasse og måneden efter modtager du den samme som alle andre medlemmer. Eftersom Kreakassen udkommer hver måned, indeholder den ikke basale nødvendigheder, som tuscher, farveblyanter, pensler, saks og lim. Hvis du ikke har disse produkter, kan du købe en basiskasse lige her . Ellers kan du sagtens bruge de redskaber, du måtte have derhjemme. Vi vil altid meget gerne se jeres kreationer, så husk endelig at dele jeres billeder under hashtagget #kreakassen


Til hvilken alder passer Kreakassen? 

Uha, børn er forskellige og vi bryder os ikke om at lave en kobling mellem børns alder og deres udviklingstrin. Dertil er børn (heldigvis) så forskellige. Når det så er sagt, vurderer vi, at en Kreakasse vil være sjov og lærerig for børn mellem ca. (!) 5-9 år. Der er dog ingen øvre grænse og vores vurdering er dog helt og aldeles vejledende. Nogle børn vil have brug for mere hjælp og støtte end andre. Nogle børn vil være mere eller mindre selvkørende og vil måske endda udbygge de forskellige projekter. Fælles for vores projekter er dog, at børn på forskellige udviklingstrin, vil få noget ud af dem - på hver deres måde.


Er der en Kreakasse henvendt specifikt til drenge og specifikt til piger? 

Det kan vi lige så godt sige som det er: Nej, vi har ikke en Kreakasse der er henvendt specifikt til drenge eller til piger. Kreakassen er kreeret med henblik på at styrke kreativiteten og nærværet i den lille familie uden på nogen måde at skelne mellem kønnene. Vi synes ikke, det er op til os at vurdere hvad piger synes er sjovt og hvad drenge synes er sjovt.


Hvordan er Krea projekterne udvalgt?

Kreakassens projekter er udvalgt og godkendt af vores to forskellige paneler: dels af vores ekspertpanel bestående af nogle af de førende forskere indenfor hjerneforskning, psykologi, kreativitet og neurobiologi, af pædagog'er og folkeskolelærere. Dels af vores testpanel, bestående af kreaglade børn og deres forældre, der løbende tester vores projekter. En dobbeltsiddet proces, der sikrer, at vores projekter lever op til vores brugeres higen efter kreativitet, læring og fordybelse.


Hvor lang tid tager projekterne? 

Uha, det er svært at sige. Det er selvsagt meget individuelt, men vi bestræber os på altid at variere projekterne således, at hver Kreakasse vil indeholde et eller to større projekter samt to til tre mindre projekter, der kan laves på ca. en halv times tid. De større projekter vil som oftest kræve lidt længere tid. Her kan man evt. vælge at dele projektet op over flere dage, alt afhængigt af tid og temperament.


Hvordan kommer jeg i gang? 

Først og fremmest skal du vælge: Vil du købe en Kreakasse fra gang til gang, eller vil du være med i en abonnementsordning, hvor du måned efter måned automatisk får tilsendt en Kreakasse - ovenikøbet til en god besparelse.


Hvor meget koster en Kreakassen? 

Prisen for en Kreakasse afhænger helt og holdent af, om du har et abonnement eller om du om køber en enkelt kasse fra gang til gang. Opretter du et abonnement, får du Kreakassen til en særlig fordelsagtig pris og vil hver måned få tilsendt en kasse fyldt med sjov og læring. Husk at du til enhver tid, kan sætte dit abonnement i bero eller opsige det helt.

Medlemsskabet

Hvordan bliver jeg medlem? 

Det er nemt - du klikker lige HER

Hvornår på måneden vil jeg modtage min Kreakasse? 

Vi sender altid månedens Kreakasse ud omkring d.5 i måneden, så du kan forvente at have den 2-3 dage efter afsendelsen.

Jeg har netop lagt en ordre hos jer. Modtager jeg min Kreakasse i denne måned eller den næste? 

Hvis du har tegnet abonnement før d. 20. i måneden, vil det være kreakassen for den indeværende måned, som du modtager. Alle abonnementbestillinger foretaget efter d. 20 i måneden, udsendes i starten af den kommende måned. 


Hvordan vil pengene blive hævet på min konto? 

Penge for dit månedsabonnement hæves d. 1. i hver måned. Ønsker du at afmelde eller springe din Kreakasse over, skal ændringen ske mellem 6. og 20. i måneden, da vi påbegynder klargøring af næste måneds kasse lige efter Kreakassen udsendes.


Kan jeg sætte mit medlemdsskab i bero? 

Ja, naturligvis kan du sætte dit medlemsskab i bero. Du skal blot logge ind på din Kreakasse konto og rette i dit medlemsskab.


Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab/ændrer mit medlemsskab?

Du kan ophæve eller ændre dit medlemsskab ved at logge ind på din Kreakasse konto. Gå til din Abonnementoversigt og tryk "rediger". Sker opsigelsen/ændringen mellem d.6-20 i måneden, vil opsigelsen/ændringen gælde med det samme. Hvis opsigelsen/ændringen finder sted før eller efter denne periode, vil opsigelsen/ændringen gælde fra den efterfølgende måned. 


Hvis jeg opsiger mit medlemsskab midt i en periode, får jeg så stadigvæk de resterende Kreakasser? 

Ja, naturligvis ! Opsigelse af dit medlemsskab betyder blot, at du ikke ønsker at forny dit medlemsskab.

Levering

Jeg har lavet en ordre hos jer. Hvordan kan jeg være sikker på, at I har fået den? 

Når du har afsluttet din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har oplyst. Modtager du ikke en ordrebekræftelse straks, kan det skyldes, at ordren ikke er gennemført, at mailadressen ikke er korrekt eller at ordrebekræftelsen er havnet i spamboxen eller andre mapper. Kontakt os endelig på tlf. 31536620 hvis du er i tvivl.

Leverer I til udlandet? 

Som det ser ud lige nu, leverer vi umiddelbart kun til Danmark, men send os gerne en mail og vi skal se, hvad vi kan gøre.

Hjælp, min Kreakasse er ikke ankommet! 

Ups...Vi sender normalt i løbet af 1-4 hverdage, efter ordren, så du burde have din pakke indenfor en lille uge efter bestilling -oftest før. Mistænker du, at den er gået tabt undervejs? Send os en mail på info@kreakassen.dk og vi vil se, hvad vi kan gøre for at finde din Kreakasse.


Min Kreakasse er ankommet - men beskadiget! Hvad gør jeg? 

Det er vi kede af at høre! Tag evt et billede og send os en mail på info@kreakassen.dk og fortæl os hvilke produkter, der er beskadiget, så vi kan sende dig nogle nye hurtigst muligt.

Skal jeg betale for fragt/levering af min Kreakasse på abonnement? 

Nej, det skal du naturligvis ikke. Alle Kreakasser på abonnement leveres med gratis fragt. 

Afhentning

Jeg bor i nærheden – er det muligt at spare fragten og hente min ordre hos jer? 

Ja, naturligvis. Du kan sagtens afhente din ordre hos os efter aftale! Vores adresse er Madvigs Alle 10, st.th. 1829 Frederiksberg C. Skriv til os på info@kreakassen.dk efter at du har gennemført et køb, så finde vi et tidspunkt i vores åbningstid, der passer. 


Jeg vil gerne have sendt en gave direkte til modtageren. Kan jeg det? 

Ja, ingen problemer. Skriv bare adressen på vedkommende under leveringsoplysninger, så sender vi den derhen. 

Betaling

Hvordan kan jeg betale på Kreakassen? 

På Kreakassen kan du indtil videre betale med Visakort, Masterkort, Diners, American Express og altså ikke med almindeligt Dankort - endnu. Hvis ikke du har mulighed for at betale med et af ovenstående kort, kan du i stedet anvende MobilePay på 31536620 efter aftale. 

Sikkerhed

Er det sikkert at bruge mit Visakort når jeg handler hos jer? 

Ja, det er helt sikkert at handle hos Kreakassen. Betalingen med kort foregår via en sikret side, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun vores tredje parts betalingssystem (Stripe.com), der har adgang til data vedr. betalingen. Hverken Kreakassen eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles. har du spørgsmål om betalingssystemet, så skriv endelig til os på info@kreakassen.dk.

Kontakt & Samarbejde

Jeg vil rigtig gerne tale med en Kreakassen medarbejder 

- og vi vil rigtig gerne tale med DIG. Ring gerne til os på tlf. 31536620. Vi glæder os til at tale med dig.


Jeg har gode idéer til nye, spændende Krea-projekter eller forslag til jeres koncept! 

Dejligt - vi glæder os til at høre meget mere om dine idéer. Send os en mail på info@kreakassen.dk.


Jeg vil meget gerne samarbejde med Kreakassen! 

Fedt ! Send os en mail på info@kreakassen.dk - vi glæder os til at høre fra dig.

Hvor kan jeg finde meget mere Krea? 

Husk at tjekke vores Facebook-side samt vores Instagram profil, hvor vi deler alt Krea / Børn / Familie / DIY relateret. Her finder du også nye idéer,  hverdagsbilleder og alt hvad vi ellers finder interessant. Du må meget gerne dele dine billeder med dine børn / dine børns kreationer på og husk hashtagget #kreakassen på alle de sociale medier. Vi ses!


Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@kreakassen.dk eller ringe på tlf. 31536620.

Er du klar til at prøve Kreakassen?

Husk at der ikke er nogen bindinger og at du altid kan opsige, udskifte abonnementstype eller udskyde en Kreakasse. Du bestemmer.